Szolnoki Szakképzési Centrum

Információ a tanévkezdéshez


Kedves Diákok!

Kedves Szülők!

  1. szeptember elsején hagyományos módon megkezdődik a tanév, , de olyan védelmi intézkedésekkel, amelyekre sajnos a járványhelyzet miatt továbbra is szükség van.

Iskolánk felkészült a tanulók biztonságos fogadására, mindenre kiterjedő fertőtlenítő takarítást végeztünk és végzünk.

Tájékoztatlak benneteket, Önöket arról, hogy a fertőtlenítőszer használata az iskolába belépés előtt minden tanulónak és látogatónak kötelező!

Az iskolában csak egészséges tanulót tudunk fogadni! Ha bármilyen betegségtünetet észleltek, észlelnek gyermekükön, kérem forduljanak a házi orvosukhoz!

Kérem értsétek meg, szíveskedjenek megérteni és tudomásul venni azt, hogy minden intézkedés a gyermekeink, dolgozóink és az Önök védelme érdekében történik.

Arra kérünk minden kedves szülőt, nagykorú tanulót,  hogy a szeptember elsején, kedden eljuttatott nyilatkozatot írják alá, majd azt a szerdai napon juttassák vissza az osztályfőnököknek, mert e-nélkül  nem tudjuk biztosítani a tanítási órán való részvételt.

(Amennyiben lehetőségük engedi, a mellékelt nyilatkozatot kedden, szeptember 1-jén hozzák magukkal a diákok!)

Kérünk benneteket, hogy a közlekedési eszközökön viseljétek a maszkot, használjátok a kézfertőtlenítőket és az iskolába is hozzátok magatokkal.

Várunk benneteket!

Szymczak Judit

igazgató

Kockázat_szűrő_nyilatkozat (docx)