Pótfelvételi eljárás

Kedves Szülők! Kedves Diákok!

Kezdetét vette a rendkívüli felvételi eljárás. Ennek keretében azok a tanulók is felvételt nyerhetnek valamely középfokú oktatási intézménybe, akiknek ez a rendes felvételi eljárásban nem sikerült. A rendkívüli felvételi eljárásról tudni kell, hogy a tanulóknak egyénileg kell intézniük a jelentkezést, mert ilyenkor az már nem a központi rendszeren keresztül történik.
Fontos, hogy a tanköteles tanulóknak kötelező az iskolaválasztás abban az esetben is, ha sikertelen volt a felvételi vizsgájuk.

Iskolánkban a 2021/2022-es tanévre a fel nem vett tanulóknak is maradt még esély. Lehetőségünk van a rendkívüli felvételi eljárás keretében a következő ágazatokra (csak ezekre és csak a meghatározott keretszám betöltéséig!) jelentkezni.

Akik szeretnék, hogy gyermekük iskolánkban tanuljon tovább a táblázatban megjelölt valamely ágazatban, azok a rendkívüli felvételi eljárás során 2021. június 04-ig e-mailben tudnak jelentkezni a palfy-vizugyi@szolmusz.hu címen.

A jelentkezéskor kérjük a következőket vegyék figyelembe:
• csak az adott ágazatra tudnak jelentkezni,
• szükséges a központi írásbeli eredménye.

Honlapunkon megtalálják a rendkívüli felvételi eljáráshoz kapcsolódó jelentkezési lapot, melyet kitöltve csatolni szükséges az online jelentkezéshez. További bármilyen kérdés esetén,
kérjük, forduljanak hozzánk bizalommal!

Szolnok, 2021. május 11.

Szymczak Judit
igazgató

JELENTKEZÉSI LAP LETÖLTÉSE